ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Υπολογίζονται ανά αποστολή και διαμορφώνονται αναλόγως με την συνεργαζόμενη ταχυδρομική εταιρεία που θα προτιμήσετε.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του χρηματικού ποσού της παραγγελία σας.

Για ποσά μεγαλύτερα των 200€ διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την προκαταβολή μέρους του ποσού ως προϋπόθεση για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας (30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας).

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραδόσεις εντός Αττικής και εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο, η παραγγελία σας παραδίδεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τον απαιτούμενο χρόνο αποστολής.

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier και τις παραλαμβάνετε στην διεύ-θυνση που έχετε δώσει. Για τις περιοχές τις οποίες οι εταιρείες courier χαρακτηρίζουν απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, οι αποστολές γίνονται με τα ΕΛΤΑ και τις παραλαμβάνετε είτε από τον ταχυδρομικό διανομέα, είτε στο ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μεταξύ 10.00 π.μ. – 17.00 μ.μ.,  τις εργάσιμες μέρες, αφού προηγουμένως έχουμε έρθει σε συνεννόηση για την ώρα παράδοσης.