Στο κατάστημα μας ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΥΛΟΣ στον Πειραιά θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα σε:

 

  • Κλίπς αυτοκινήτων

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κλίπς στερέωσης ταπετσαρίας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και διάφορα ανταλλακτικά όπως ρυθμιστές καπό, πιτσιλιστήρια, τάπες λαδιού, στηρίγματα προφυλακτήρα, σετ επιδιόρθωσης στηρίγματος τζαμιών, συνδέσμους καυσίμων, αμορτισέρ κ.ά.

 

  • Ελαστικά προφίλ

Έχουμε μεγάλη γκάμα σε ελαστικά προφίλ για όλα τα επιβατικά και  επαγγελματικά αυτοκίνητα, πολυεστερικά και φουσκωτά σκάφη. Διαθέτουμε ελαστικά προφίλ θυρών, πορτ μπαγκάζ, παρμπρίζ, παραθύρων, φιλιστρινιών και προστατευτικά πλαϊνών κ.ά. Το φάσμα των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνει προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε οικοδομικές εργασίες όπως λάστιχα στήριξης και στεγανοποίησης τζαμιών, αλουμινοκατασκευών, για ξύλινες πόρτες, παράθυρα και μεταλλικές πόρτες. Επίσης, κατά παραγγελία υπάρχουν λάστιχα για πόρτες ψυγείων και καταψυκτών για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση, όπως και ανταλλακτικά λάστιχα για πόρτες κλιβάνων, υψηλών προδιαγραφών. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί καλούπι για προφίλ που δεν υπάρχουν στο εμπόριο πια ή για ειδικές εφαρμογές.

 

  • Ηχομονωτικά – Θερμομονωτικά – Πυρίμαχα υλικά & Δάπεδα – Μοκέτες – Υφάσματα ταπετσαρίας

Βιομηχανικά δάπεδα πλαστικά, ελαστικά για επαγγελματικούς χώρους και ειδικές εφαρμογές. Ελαστικά φύλλα σε διάφορες ποιότητες SBR, NBR, EPDM, SILICONE, κ.ά. Για αντοχή σε λάδια, γράσο, πετρέλαιο, ακτίνες UV, θερμοκρασίες, κ.ά.

Ειδικά αφρώδη ηχομονωτικά, ηχοαπορροφητικά και θερμομονωτικά υλικά, σε μορφή φύλλου ή ρολού, όπως αυγοθήκες, πυραμίδες, κεραμοβάμβακας, ορυκτοβάμβακας, αρμαφλέξ(με αλουμίνιο) κ.ά. Πυρίμαχα υλικά σε φύλλο, ύφασμα, κορδόνι, ταινία, κατάλληλα για θερμοκρασίες 500 και 1.200 βαθμούς.

Μοκέτες επένδυσης και πατωμάτων για αυτοκίνητα και βιομηχανικούς χώρους. Ύφασμα ουρανού, δερματίνες για εφαρμογές σε σπίτι, αυτοκίνητο και σκάφος.

  • Είδη Τρέιλερ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη για τρέιλερ και μπαγκαζιέρες, όλων των τύπων και κατασκευών. Συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε εξαρτήματα όπως φώτα και αντανακλαστικά, εργάτες και ιμάντες, ζαντολάστιχα και λασπωτήρες, κοτσαδόρους και μπίλιες, ποδαράκια στήριξης, ράουλα , φις, πρίζες, κ.ά. Επίσης, διαθέτουμε κατά παραγγελία κοτσαδόρους για κάθε μάρκα αυτοκινήτου, άξονες τρέιλερ και χούφτες με φρένο.

 

Τα είδη που εμπορευόμαστε ποικίλουν και θα αυξάνονται με τον καιρό, οπότε μια καλή γνωριμία είναι δυνατή μόνο αν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας Ρετσίνας 37 στον Πειραιά ή για άμεση εξυπηρέτηση στα τηλέφωνα επικοινωνίας. Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για το οτιδήποτε, διότι αν δεν το έχουμε μπορούμε άμεσα να το βρούμε για εσάς.

 

 

 Τηλέφωνο Επικοινωνίας

211.4093297

Διεύθυνση Καταστήματος:

Ρετσίνας 37,  Πειραιάς


Ώρες λειτουργίας

Δευτ.-Παρ.  07:30 – 16:00
Σάββατο:  08:00 – 13:00
Κυριακή:  Κλειστά


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για παραδόσεις εντός Αττικής και εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο, η παραγγελία σας παραδίδεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τον απαιτούμενο χρόνο αποστολής.

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται με συνεργαζόμενες εταιρείες courier και τις παραλαμβάνετε στην διεύ-θυνση που έχετε δώσει. Για τις περιοχές τις οποίες οι εταιρείες courier χαρακτηρίζουν απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, οι αποστολές γίνονται με τα ΕΛΤΑ και τις παραλαμβάνετε είτε από τον ταχυδρομικό διανομέα, είτε στο ταχυδρομείο της περιοχής σας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μεταξύ 10.00 π.μ. – 17.00 μ.μ.,  τις εργάσιμες μέρες, αφού προηγουμένως έχουμε έρθει σε συνεννόηση για την ώρα παράδοσης.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Υπολογίζονται ανά αποστολή και διαμορφώνονται αναλόγως με την συνεργαζόμενη ταχυδρομική εταιρεία που θα προτιμήσετε.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του χρηματικού ποσού της παραγγελία σας.

Για ποσά μεγαλύτερα των 200€ διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την προκαταβολή μέρους του ποσού ως προϋπόθεση για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας (30% της συνολικής αξίας της παραγγελίας).