Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία Στύλος Παντελής έχει εμπειρία 20 ετών στο εμπόριο και εισαγωγή βιομηχανικών ειδών. Τα τελευταία χρόνια ειδικευόμαστε στον κλάδο των ελαστικών & πλαστικών προφίλ και μπορούμε να κατασκευάσουμε, κατόπιν ζήτησης,  ελαστικά προφίλ για κάθε εφαρμογή.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στον Πειραιά, για να ανακαλύψετε το εύρος των βιομηχανικών ειδών που σας προσφέρουμε και συνεχώς διευρύνουμε.

Στο κατάστημα μας ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΤΥΛΟΣ στον Πειραιά θα βρείτε την μεγαλύτερη γκάμα σε:

ΚΛΙΠΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κλίπς στερέωσης ταπετσαρίας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και διάφορα ανταλλακτικά όπως ρυθμιστές καπό, πιτσιλιστήρια, τάπες λαδιού, στηρίγματα προφυλακτήρα, σετ επιδιόρθωσης στηρίγματος τζαμιών, συνδέσμους καυσίμων, αμορτισέρ κ.ά.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ

Εδώ θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ελαστικά προφίλ για επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, πολυεστερικά και φουσκωτά σκάφη. Διαθέτουμε ελαστικά προφίλ θυρών, πορτ μπαγκάζ, παρμπρίζ, παραθύρων, αλουμινοκατασκευών, ξύλινων κουφωμάτων και διαφόρων ειδικών εφαρμογών κ.ά. Παρέχουμε τη δυνατότητα να δημιουργηθεί καλούπι για προφίλ που δεν υπάρχουν για κάθε ειδική εφαρμογή που χρειάζεστε.

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΑ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ - ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΥΛΙΚΑ & ΔΑΠΕΔΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ - ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑΣ

Διαθέτουμε βιομηχανικά δάπεδα πλαστικά, ελαστικά για επαγγελματικούς χώρους και βαριά βιομηχανική χρήση. Ελαστικά φύλλα σε διάφορες ποιότητες SBR, NBR, EPDM, SILICONE, κ.ά. Για αντοχή σε λάδια, γράσο, πετρέλαιο, ακτίνες UV, θερμοκρασίες, κ.ά.

Ειδικά αφρώδη ηχομονωτικά, ηχοαπορροφητικά και θερμομονωτικά υλικά, σε μορφή φύλλου ή ρολού, όπως αυγοθήκες, ελαστομερή αφρώδη υλικά με επένδυση αλουμινίου και σε αυτοκόλλητη μορφή.

Μοκέτες επένδυσης και πατωμάτων για αυτοκίνητα και βιομηχανικούς χώρους. Ύφασμα ουρανού, συνθετικές δερματίνες για εφαρμογές σε σπίτι, αυτοκίνητο και σκάφος.

ΕΙΔΗ ΤΡΕΪΛΕΡ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε είδη για τρέιλερ, όπως σετ φανάρια και αντανακλαστικά, βίντζι ανύψωσης και ιμάντες, ζαντολάστιχα και λασπωτήρες, κοτσαδόρους και μπίλιες, ποδαράκια στήριξης, ράουλα , φις, πρίζες, κ.ά.